ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι δεξαμενές ερυθράς οινοποίησης είναι κατάλληλες για την οινοποίηση των ερυθρών ποικιλιών, καθώς διευκολύνουν την απομάκρυνση στέμφυλων και υπολειμμάτων.

Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα (AISI 304) με επεξεργασία επιφάνειας (BA) καθρέπτης, γεγονός που διευκολύνει το καθαρισμό της δεξαμενής. Είναι εξοπλισμένες με μανδύες υψηλής απόδοσης στην μεταφορά ψύξης και με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και με εξαρτήματα για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Επίσης, υπάρχει πρόβλεψή για χρήση αδρανούς αερίου (αζώτου) και υπάρχει η δυνατότητα εξόπλισης με αυτοματισμό για την διαδικασία παραγωγής.

Κατασκευάζονται σε διαστάσεις που επιθυμεί ο αγοραστής και η δυνατή χωρητικότητα τους κυμαίνεται από 1.000 έως και 100.000 λίτρα.

Χωρητικότητα ≥ 1000 Lt.

Ανθρωποθυρίδα Φ400

στην οροφή

Ανθρωποθυρίδα 54Χ42

ορθογώνια χαμηλά στο κύριο μέρος

Ανθρωποθυρίδα οβάλ 44Χ33

χαμηλά στο κύριο μέρος

Θερμόμετρο​

Δείκτης στάθμης​

Δειγματολήπτης​

Δύο κρουνοί εκκένωσης​

Σκάλα ανόδου​

προαιρετικά και μόνο για μεγάλες δεξαμενές

Μηχανισμός Ανακύκλωσης

με spray ball

Μηχανισμός Στράγγισης

Αντλία ανακύκλωσης

*Προαιρετικό

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ

Οι δεξαμενές αυτής της κατηγορίας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα (AISI304) με εξωτερική επεξεργασία (fioretattura), είναι εξοπλισμένες με μανδύες ψύξης υψηλής απόδοσης, εξοπλισμό ασφαλείας, εξαρτήματα για την διαχείριση του προϊόντος και όργανα για τον έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας. Όλες οι δεξαμενές διαθέτουν πρόβλεψη για παροχή αδρανούς αερίου (άζωτο), ενώ συγκεκριμένα μοντέλα οινοποιητών είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτοματισμού για την εκτέλεση της παραγωγικής διαδικασίας.

Δεξαμενή

Κρουνός Μερικής Εκκένωσης

Θερμόμετρο

Δείκτης Στάθμης

Ανθρωποθυρίδα οβάλ 44x33

Ανθρωποθυρίδα 52Χ42

Κρουνός Εκκένωσης

Κρουνός Ολικής Εκκένωσης

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Related projects